top of page

RECOMPARTIMENTARI HALA PRODUCTIE SI DEPOZITARE

2018

Amplasament :  Sos. Odai nr. 347-363 sector 1, Bucuresti

Regimul de inaltime : Spartial + P + 2E

Suprafata construita : 11.068,30 mp

Suprafata desfasurata : 13.680,70 mp

Cladirea de la aceasta adresa a fost construita in anul 2005, avand functiunea birouri, productie si depozitare si regimul de inaltime Spartial+P+2E. Aceasta a suferit modificari de compartimentari interioare si partial ale fatadelor in anul 2012 pastrandu-se functiunea si regimul de inaltime, modificari datorate retehnologizarii liniei de productie si deschiderea unei noi sectii de productie in acelasi domeniu.

Constructia are forma regtangulara la care se alipesc corpurile rectangulare de birouri si anexe tehnice, si este orientata cu latura lunga pe care se afla corpul de birouri spre Nord, catre Sos. Odai. Cladirea este amplasta in front discontinuu.

Descrierea succinta a obiectului de investitii din punct de vedere tehnic si functional. Proiectul de investitie imobiliara consta în:

  • Lucrari de recompartimentare

Se propun o serie de lucrari de recompartimentare a zonei de hala si productie.

Prin realizarea proiectului de investitie imobiliara, hala de productie si depozitare si infrastructura aferenta vor fi dimensionate, dispuse si dotate corespunzator functiunilor necesare si nevoilor personalului, respectând standardele, normele si legislatia de specialitate din domeniu.

A06.2_edited.jpg
colaj_edited
20190412_144258
bottom of page